Verwarming

Verwarming

Verwarming

Een goed verwarmd huis is erg belangrijk om behagelijk te wonen. Echter kan een warm huis ook zorgen voor hoge energiekosten.


Bespaar flink op uw energierekening

Verwarming is de grootste energiepost voor uw woning. Circa 70% van alle energiekosten zijn voor het verwarmen van uw huis. Een moderne energiezuinige HR ketel is daarom eigenlijk een must.


Maar er zijn meer oplossingen waarmee u geld bespaart en het comfort verbetert. Een all electric lucht/water-warmtepomp of hybride lucht/water-warmtepomp is een zeer efficiënte verwarmingsbron ook voor de wat grotere woningen. Een hybride warmtepomp werkt altijd in combinatie met een HR-ketel, stadsverwarming of een andere warmtebron.


Besparen met vloerverwarming of wandverwarming

Heeft u vloer- of wandverwarming? Dan bent u al op goede weg. Deze vorm van lage temperatuurverwarming is bij goed geïsoleerde woningen veel efficiënter dan traditionele radiatoren. Wel is het van belang om te kiezen voor energiezuinige pompen en pompregelaars, die voorkomen dat er onnodig warmte of stroom verloren gaat.


Voor huizen met mechanische ventilatie kan veel worden gewonnen met een ventilatie warmtepomp (warmteterugwinning) of warmtepompboiler. Daarmee wordt warmte van de lucht die naar buiten wordt afgevoerd, benut voor het verwarmen van water voor uw CV installatie of warm tapwater.


Climarad alles-in-1 oplossing

Een andere manier om uw huis te verwarmen is het installeren van het Climaradalles-in-1 oplossing voor verwarming en decentrale vraaggestuurde ventilatie met warmteterugwinning.


MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 
 
 
 
 
 
 
 

info@futuruminstallatie.nl


085 27 33 556

CONTACT DETAILS

FUTURUM INSTALLATIE

Futurum Installatie is uw partner voor energiebesparende en duurzame oplossingen.


Onze ervaren monteurs en installateurs nemen uw zorgen uit handen.


Wij zoeken naar de beste oplossing voor een duurzame investering met het comfort, gemak en (financieel) rendement.

Copyright @ All Rights Reserved