Vloerisolatie met Tonzon

Vloerisolatie met Tonzon

Vloerisolatie met Tonzon

Een duurzame verwarmingsinstallatie functioneert beter bij een goede isolatie. De voordelen van vloerisolatie zijn vaak onderbelicht. Gaat u uw vloer wel isoleren. Dan wordt de vloer minder snel koud in de winter. Een vloer met vloerverwarming en vloerisolatie wordt niet alleen minder snel koud, maar de vloerverwarming werkt veel effecienter, waardoor u minder stookkosten heeft. Dit heeft een grote invloed op het comfort en uw energierekening.

Futurum Installatie is dé specialist op het gebied van TONZON vloerisolatie in de Zuid Holland.


Wat is Tonzon vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie bestaat uit thermokussens. Het thermoskussen is een opvouwbaar isolatiemateriaal met DUBOkeur waarin een of meer luchtlagen worden opgesloten. De uiteinden worden voorzien van een dubbelzijdige tape om de kussens af te kunnen sluiten. De reflecterende binnenkant kan dan niet meer vervuilen zodat de hoge isolatiewaarde gegarandeerd blijft.


Het systeem heeft zich in de loop der jaren bewezen als de beste vloerisolatie ter wereld met de hoogste respons op de vloertemperatuur. Het combineert de zeer hoge isolatiewaarde met veruit de laagste milieubelasting.


Thermokussens met drie luchtkamers

Speciaal voor het isoleren van vloeren heeft TONZON een thermoskussen met drie luchtkamers met een isolatiewaarde Rc=3,8 m²K/W. Dit is bijna 2 keer zo hoog als de vloerisolatie die sinds 1993 in de nieuwbouw wordt toegepast! TONZON vloerisolatie blijkt na 30 jaar praktijkervaring absoluut veilig voor houten vloeren. Het is zelfs de enige isolatie die droog blijft in een geventileerde kruipruimte.

De thermoskussens worden gecombineerd met TONZON bodemfolie.


Hoe werkt Tonzon isolatie

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 
 
 
 
 
 
 
 

info@futuruminstallatie.nl


085 27 33 556

CONTACT DETAILS

FUTURUM INSTALLATIE

Futurum Installatie is uw partner voor energiebesparende en duurzame oplossingen.


Onze ervaren monteurs en installateurs nemen uw zorgen uit handen.


Wij zoeken naar de beste oplossing voor een duurzame investering met het comfort, gemak en (financieel) rendement.

Copyright @ All Rights Reserved