Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming is een aangename manier om uw huis te verwarmen. Daarnaast is vloerverwarming een energiezuinige oplossing.


Vloerverwarming op lage temperatuur effectief

Met vloerverwarming wordt de oppervlakte van de warmteafgifte van uw verwamingsinstallatie vergroot. Hierdoor hoeft het water in uw CV leiding minder warm te zijn om het huis toch goed te kunnen verwarmen. Hierdoor hoeft uw CV-ketel minder hard te werken en bespaart u veel op uw gasverbruik en kosten.


Met een droogbouw vloerverwarmingsysteem kan ieder huis van vloerverwarming worden voorzien. Er zijn verwarmingsystemen geschikt voor alle soorten vloeren (ook laminaat) en met een hoogte van 18mm bijvoorbeeld met uponor minitec.


Bespaar tot 90% op stroomverbruik

Kies bij vloerverwarming altijd voor een A-label modulerende energiezuinige pomp, liefst met pompschakelaar. U bespaart hiermee wel 90% op het stroomverbruik t.o.v. een gewone pomp.


Lage temperatuur radiatoren plaatsen

Door uw huidige radiatoren te vervangen door de nieuwe JAGA Low H2O radiatoren kunt u ook lage temperatuurverwarming toepassen zonder ingrijpende veranderingen of verbouwingen. Deze radiatoren zijn even groot als uw huidige radiatoren maar helpen toch om uw energierekening te verlagen.


JAGA radiatoren zijn een sieraad voor uw huis en verkrijgbaar in vele uitvoering en maten zodat er altijd een oplossing is die bij u past.


Wat is lage temperatuurverwarming

Met lage temperatuurverwarming wordt het mogelijk om andere warmtebronnen zoals b.v. een (lucht)warmtepomp of thermodynamische panelen toe te passen. Zo kan zelfs wel 60% besparing op uw gasverbruik of meer worden gehaald.


Maar voor u is het vooral heel comfortabel. Het huis wordt egaal verwarmd zonder grote temperatuurverschillen en minder luchtstromingen. Uw huis kan met deze systemen in de zomer zelfs worden gekoeld.


Voorafgaand aan een dergelijke keuze krijgt u een gedegen advies van ons. Elke situatie is anders.  Futurum installatie staat voor vakwerk en maatwerk.


Hoe werken JAGA radioatoren?

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 
 
 
 
 
 
 
 

info@futuruminstallatie.nl


085 27 33 556

CONTACT DETAILS

FUTURUM INSTALLATIE

Futurum Installatie is uw partner voor energiebesparende en duurzame oplossingen.


Onze ervaren monteurs en installateurs nemen uw zorgen uit handen.


Wij zoeken naar de beste oplossing voor een duurzame investering met het comfort, gemak en (financieel) rendement.

Copyright @ All Rights Reserved