Climarad

Climarad verwarming en ventilatie

Climarad verwarming en ventilatie

Met Climarad heeft u een alles-in-1 oplossing voor verwarming en decentrale vraaggestuurde ventilatie met warmteterugwinning.


Een gezond binnenklimaat

Een Climarad zorgt voor een gezond binnenklimaat en bewaakt automatisch de luchtvochtigheid en het CO2 niveau in de ruimte. Een Climarad biedt confort. De verse lucht wordt voorverwarmd aan de ruimte toegevoegd. In tegenstelling tot mechanische ventilatie in combinatie met ventilatieroosters in de ramen is er geen koude trek door uw huis of koudeval bij uw ramen.


In de zomer heeft u ook de mogelijkheid tot nachtkoeling. Hiermee wordt verse lucht 's -nachts binnengelaten om de temperatuur te verlagen waardoor ook in de zomer een optimaal binnenklimaat wordt gerealiseerd.


Een Climarad bespaart energie. De warmte uit de lucht die wordt afgevoerd wordt gebruikt om de verse lucht voor te verwarmen. Door de automatische regeling wordt niet meer geventileerd dan nodig is. Zo wordt onnodig warmteverlies voorkomen.


Climarad bij u thuis installeren?

De Climarad is een slimme energiezuinige investering, waardoor u altijd een zeer comfortabele temperatuur in huis heeft. Futurum installeert het volledige Climarad systeem voor u. Wilt u weten of het Climarad systeem in uw huis kan worden geplaatst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Hoe werkt de Climarad alles-in-1 oplossing?

De werking van de Climarad wordt middels onderstaande video uitgelegd.


MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 
 
 
 
 
 
 
 

info@futuruminstallatie.nl


085 27 33 556

CONTACT DETAILS

FUTURUM INSTALLATIE

Futurum Installatie is uw partner voor energiebesparende en duurzame oplossingen.


Onze ervaren monteurs en installateurs nemen uw zorgen uit handen.


Wij zoeken naar de beste oplossing voor een duurzame investering met het comfort, gemak en (financieel) rendement.

Copyright @ All Rights Reserved